Toepassingen:
Rijplaten in
gebruik

ATS-rijplaten specialiseert zich in het veiliger en stabieler maken van ondergronden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze rijplaten. Deze rijplaten zijn beschikbaar in kunststof en staal. Benieuwd of ATS-rijplaten de oplossing heeft voor jouw klus? Lees gauw verder.


Rijplaten voor een stabiel oppervlak

Onze rijplaten zorgen voor een goede verdeling van gewicht over een groter oppervlak. Rijplaten zorgen ervoor dat een zachte of drassige ondergrond berijdbaar wordt voor personenauto's, lichte en zware bedrijfswagens en zelfs mobiele kranen. Tevens biedt het bescherming aan kwetsbare ondergronden zoals gras.

Het materiaal van ATS-rijplaten wordt vaak ingeschakeld voor klussen op bouwterreinen, plekken waar weg- en waterbouwkundige werken worden gerealiseerd. Maar je vindt onze rijplaten bijvoorbeeld ook op festivals of bij tentoonstellingen. Rijplaten worden dus ingezet voor verschillende dingen.


Verschillende materiaalkeuzes voor rijplaten

Bij ATS-rijplaten leveren wij twee soorten rijplaten: kunststof rijplaten en stalen rijplaten. De keuze voor het een of het ander wordt bepaald door het type ondergrond, de gebruiksduur van de rijplaten en beschikbaarheid van middelen om de rijplaten te kunnen transporteren en opslaan.

Benieuwd welk type rijplaten het beste aansluit bij jouw wensen? Neem vrijblijvend contact op en we geven graag advies!


Stempelplaten van ATS-rijplaten

Naast onze kwalitatieve rijplaten, leveren we ook zogeheten stempelplaten. Stempelplaten worden geplaatst onder de poten van hoogwerkers, vrachtwagens met laadkraan en mobiele kranen. Het voorkomt dat de poten wegzakken en de stabiliteit - en dus veiligheid - verloren gaat.

Kenmerken van de stempelplaten

  • Klein van stuk en lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen.

  • Een hoge materiaalsterkte.

  • De stempelplaten worden niet aangetast door hydraulische olie en dieselbrandstof.

  • Dankzij de hoge slijtvastheid heeft het een lange levensduur.

  • Verschillende formaten en diktes leverbaar.

  • Beschikbaar in ronde en vierkante stempelplaten.


Vrijblijvend advies

Weet je niet precies welk materiaal je nodig hebt? We geven altijd vrijblijvend advies, zodat jij precies weet wat je nodig hebt voor een veilige werkomgeving tijdens jouw aankomende klus. Neem contact met ons op per e-mail of doe een terugbelverzoek. We spreken elkaar dan snel.

Stalen rijplaten op een terrein


Een kraan tilt een rijplaat op


Een vrachtauto rijdt over staken rijplaten


Stalen rijplaten worden uitgeladen


Vrachtwagen rijdt over kunststof rijplaten


Stempelplaat in de praktijk