Disclaimer

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door ATS-trading B.V. geëxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door ATS-trading B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen. ATS-trading B.V. staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website(s) van ATS-trading B.V. gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Deze disclaimer is ook beschikbaar in andere talen. Mocht de anderstalige disclaimers verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Aansprakelijkheid
Hoewel ATS-trading B.V. maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie,  kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. ATS-trading B.V. aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.